Commercieel Adviseur Talent KPN Almere

Locatie

Almere

Gepubliceerd

16-04-2021

Naam organisatie

Yource Group

Wat ga jij doen?

It is your time to shine! Als een echte klantgerichte, empathische en enthousiaste socialist ga jij die spannende vervolgstap voor jouw carrière niet uit de weg. Ben je nog niet helemaal toe aan het stukje sales waarin je nieuwe mensen moet binnen halen, dan is Commercieel Adviseur Talent bij KPN in Almere echt iets voor jou! Je leert niet alleen hoe je met gesprekstechnieken die sale moet maken, maar krijg jij ook die handvaten die nodig zijn om bestaande klanten hun huidig pakket te laten uitbreiden!

De vervolgstap in jouw carrière als Commercieel Adviseur Talent bij KPN!

Waar jij al enige kennis hebt hoe je met klanten om moet gaan, leer jij tijdens de 5 daagse training alle in's en outs rondom de diensten en producten van KPN. Natuurlijk krijg jij gesprekstechnieken die jou op weg gaan helpen in de gesprekken met onze huidige klanten en de kneepjes van het startende sales vak. Je wordt helemaal klaargestoomd om als Commercieel Adviseur Talent te shinen!

Doordat jij op verschillende campagnes inzetbaar en van alle markten thuis bent, is geen dag voor jou hetzelfde! Wanneer jij de telefoon pakt, ga jij bestaande zakelijke klanten van KPN bellen om ze te informeren en te adviseren over de mogelijkheden die er zijn als het gaat om de diverse diensten van KPN. Tijdens het gesprek weet jij met jouw communicatieve vaardigheden, luisterend oor en analytisch vermogen te achterhalen waar de klant eigenlijk nog meer behoefte aan heeft op telecom gebied. Afhankelijk van welke diensten ze al afnemen, ga jij samen met de klant kijken wat de mogelijkheden zijn die passend zijn om zo hun huidig pakket te vergroten. Een grote dosis enthousiasme en overtuigingskracht zet jij in ieder gesprek in om de klant net zo enthousiast te maken als dat jij bent! Is de klant overtuigd en weet jij iets extra's te verkopen? Dan is jouw salesdeal binnen en bedenk je alvast wat voor leuks je kunt gaan kopen wanneer jij jouw bonus hebt ontvangen!

Voor welk bedrijf werk je?

The future is there, make it Yource!

Yource is de specialist in klantcontact en dat betekent dat wij ontzettend veel mogelijkheden voor jou hebben. Bij ons staat You voor de mensen die bij ons werken en dat is waar alles voor ons om draait! Onze medewerkers vormen samen de Yource Community! Jij bent geen nummertje, maar een waardevolle member.

Your future in our KPN Yource Team!

Bij Yource ga jij aan de slag voor onze opdrachtgever KPN: Eén van de grootste en duurzaamste telecom organisaties in Nederland. Als organisatie verbindt KPN mensen met de wereld om hen heen en doen dit met de belangrijkste waarden: Vertrouwen, Lef en Groei.

Wanneer jij gaat starten, ga je aan de slag op ons Yource KPN kantoor in Almere. Je maakt onderdeel uit van het team en zijn jullie samen verantwoordelijk voor het behalen van de week targets. Elke deal wordt gevierd en werken we met elkaar en voor KPN!

Wat bieden wij?

  • Een startsalaris van € 11,98 bruto per uur, waarin je kan groeien en jouw maandloon kunt aanvullen met een bonus op basis van de behaalde salestargets;
  • Reiskostenvergoeding EV/OV vanaf 10 km;
  • Doorgroeimogelijkheden met persoonlijke begeleiding en coaching die bij jou past;
  • Afwisseling, uitdaging en leuke leermomenten;
  • Je komt te werken in een leuk en gezellig team;
  • Door onze kantooropeningstijden, ben jij alle avonden en weekenden vrij!

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt affiniteit met de telecombranche en wilt alle in's en outs leren tijdens de training;
  • Je bent fulltime beschikbaar voor de 5 daagse training;
  • Na de training ben je minimaal 24 uur (parttime) of minimaal 36 uur (fulltime) beschikbaar. De keuze is aan jou!;
  • Je hebt niet alleen een salesinstinct maar ook een commercieel inzicht;
  • Je bent behulpzaam, communicatief sterk en weerstand van een klant zie jij als een uitdaging!

Hoe kun je solliciteren?

Wil jij graag werken als Commercieel Adviseur Talent bij Yource KPN in Almere? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Almere Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.