Sales Vertegenwoordiger Callcenter KPN Zakelijk

Locatie

Almere

Gepubliceerd

11-02-2021

Naam organisatie

Yource Group

Wat ga jij doen?

Heb jij een vlotte babbel en een interesse in de B2B branche? Wil jij weekenden en avonden vrij zijn en lekkere bonussen verdienen? Ga dan aan de slag als Sales Vertegenwoordiger Callcenter KPN Zakelijk!

Bij KPN in Almere ga je aan de slag als een verkoper van de producten en diensten van KPN voor de zakelijke markt. Je zult contact op gaan nemen met ZZP'ers en MKB'ers om hen te overtuigen van welk product en dienst perfect voor hen is. Met jouw overtuigingskracht zal dit zeker geen probleem zijn! Samen met jouw team zorg jij ervoor dat de targets gehaald worden en kom je zo aan lekkere bonussen bij elke verkoop boven op je salaris van 11,98 (incl.) vanaf 21 jaar.

Voordat je gaat verkopen, krijg je eerst een uitgebreide training volgen van 5 volledige werkdagen. Hier zal je alle tips en tricks van sales krijgen, zodat jij daarna zelfstandig aan het werk kan gaan. Maar geen zorgen, na de training wordt je niet in het diepe gegooid; je krijgt nog persoonlijke coaching op de werkvloer zodat jij je kan ontwikkelen. Als jij toe bent aan een nieuwe uitdaging, kan dat hier ook. Door de beoordelingsmethodiek die wij hebben ontwikkelt heb jij de mogelijkheid om door te groeien in zowel salaris als in verantwoordelijkheid.

Ben je al enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct!

Voor welk bedrijf werk je?

Je komt te werken op de zakelijk afdeling van het callcenter van KPN in Almere. Hier zal je contact gaan leggen met potentiële en bestaande zakelijke klanten van KPN. Je komt terecht in een informele werksfeer, waar je altijd vrij bent om jouw creativiteit toe te passen in jouw werk. Door de samenwerking van KPN en Yource is er een omgeving ontstaan waar jouw persoonlijke en professionele ontwikkelen vooraan staat. Je hebt hier altijd de kans om jouw vragen te stellen en om feedback te krijgen waar je écht iets aan hebt. Zo is dit een ideale werkgever om jouw carrière mee te starten!

Wat bieden wij?

Als Sales Vertegenwoordiger Callcenter bieden wij:

  • Een bruto uurloon van € 11,98 (inclusief 8% vakantiegeld en 5 bovenwettelijke vakantiedagen);
  • Een bonus per gemaakte sale van € 2,50 tot € 10,00;
  • Een bonus voor elke medewerker die jij aandraagt;
  • Een beoordelingsmethodiek om snel te groeien in salaris en verantwoordelijkheid;
  • Een baan waarbij je in de avond en het weekend vrij bent;
  • Een 100% OV reiskostenvergoeding of staffelvergoeding bij eigen vervoer vanaf 10KM;
  • Gezellige collega's en informele werksfeer!

Wat vragen wij?

Als Sales Vertegenwoordiger Callcenter herken jij je in:

  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar;
  • Beschikbaar voor een training van 5 werkdagen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Passie voor sales en communicatief sterk.

Hoe kun je solliciteren?

Wil jij graag werken als Sales Vertegenwoordiger Callcenter Zakelijk bij KPN in Almere? Klik dan op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Almere Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.