Assistent Accountant Audit

Locatie

Almere

Gepubliceerd

24-07-2022

Naam organisatie

Rousch

Functie omschrijving - Assistent Accountant Audit

Je werkt in de praktijk bij dit kantoor voor circa tachtig procent aan controleopdrachten. De resterende tijd assisteer je je collega’s in de samenstelpraktijk. Dagelijks ben je in teamverband werkzaam, ligt de focus op een kwalitatieve dienstverlening en het oog op de toekomst, dit gaat verder dan alleen de klanten. Voor alle medewerkers wordt gewerkt met een persoonlijk ontwikkelingsplan zodat je zeker bent dat je kan werken aan je doelen.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever betreft een middelgroot accountants- en advieskantoor dat zich richt op de ondernemingen in de regio. Voor hen staat de medewerker net zo centraal als de klant. Onder andere door te zorgen dat iedereen zijn werk kan combineren met privé en niet meer opdrachten te accepteren dan het team aan kan. Zij zijn op zoek naar uitbreiding van het team in de rol van een gevorderd assistent accountant voor de controlepraktijk.

Salarisindicatie

Startsalaris (afhankelijk van kennis en ervaring) tot € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.
Interessante secundaire voorwaarden zoals leaseregeling, coaching, opleiding en begeleiding, tijd voor tijdregeling met betrekking tot overuren en gemotiveerde groep van collega’s.

Functie eisen - Assistent Accountant Audit

  • Wij zijn op zoek naar assistent accountants met enkele jaren (vanaf 2 jaar) in de praktijk die zich verder willen ontwikkelen in het vak en voorkeur geven aan kwaliteit boven kwantiteit.
  • Daarnaast zien we graag dat je beschikt over een afgeronde Bachelor en aan het studeren bent in de richting van Accountancy.
  • Om op persoonlijk vlak aan te kunnen sluiten, pas je bij een informele en persoonlijke aanpak, met het oog op een langdurige samenwerking met klanten en collega’s die elkaar stimuleren.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant RA.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra.html

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren
.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Almere Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.