Sales support medewerker

Locatie

Almere

Gepubliceerd

11-05-2023

Publicatie einddatum

10-05-2024

Naam organisatie

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Jouw toekomstige werkgever ontwikkelt en produceert aroma’s. Deze aroma’s worden door de klanten van dit bedrijf verwerkt in en toegevoegd aan allerlei heerlijke producten. Denk hierbij aan thee, snoep en koek. Het bedrijf is gevestigd in Almere en is zowel met het ov als met de auto makkelijk te bereiken. Je kunt gratis parkeren voor de deur of in de buurt van het pand. Het team is klein maar zeer ervaren en stabiel. Het bedrijf bedient vanuit Almere de BeNeLux en heeft daarnaast vestigingen, laboratoria en fabrieken over de hele wereld! Voor een gedegen inwerktraject ga je een paar dagen naar Duitsland, waar het hoofdkantoor is gevestigd!


Wat leuk dat je nog steeds enthousiast bent over de functie van sales support medewerker! Wat zijn de volgende stappen?


Als je solliciteert nemen wij contact met je op om je sollicitatie te bespreken en eventueel een intake gesprek in te plannen. Als wij een match zien, word je voorgedragen aan je potentiële nieuwe werkgever. Zien zij ook een match? Dan ga je op kennismakingsgesprek. Goed gesprek gehad? Er volgt eventueel nog een tweede gesprek met een (of meerdere) van je nieuwe collega’s. Als alles goed is verlopen en het bedrijf is ook enthousiast dan kan jij aan de slag als sales support medewerker!

Functie omschrijving

In de functie van sales support medewerker ben jij een belangrijke schakel in het orderproces bij je toekomstige nieuwe werkgever. Jij bent verantwoordelijk voor het op de juiste manier verwerken en invoeren van orders die binnen zijn gekomen via de mail of het ordersysteem. Je controleert de order en verwerkt de order in het SAP systeem. Eventuele fouten filter je eruit en je zorgt ervoor dat de order op een juiste wijze wordt doorgezet naar de productie afdeling zodat deze kan worden gemaakt. Je behandelt daarnaast telefonisch en per mail vragen van klanten over de orders en het leveringsproces. Tot slot ben je verantwoordelijk voor allerhande administratieve handelingen. Denk hierbij aan het registreren van telefoontjes, het verwerken van e-mails en het behandelen van eventuele klachten. Samen met je collega sales support medewerkers zorg jij voor een goede behandeling en verwerking van alle orders die binnenkomen.


Kortom: een leuke en specialistische functie als sales support medewerker! Enthousiast geworden? Reageer dan nu!

Wij vragen

Gevraagd wordt

  • Je beschikt over minimaal MBO 4 werk,- en denkniveau;
  • Je bent voor minimaal 32 uur beschikbaar;
  • Je hebt ervaring met het werken met SAP;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en je kunt je goed redden in het Engels;


Omdat een foutje zo gemaakt is en dit grote gevolgen kan hebben, is het belangrijk dat jij heel als sales support medewerker nauwkeurig en zorgvuldig werkt. Je vindt het prettig om zelfstandig te werken maar je weet je ook je rol te pakken in een klein team. Je hebt een professionele houding richting klanten en leveranciers en je weet je mondeling en schriftelijk goed uit te drukken.


Wij bieden

  • Een bruto salaris van € 3000 op basis van 40 uur;
  • Een uitzendovereenkomst via ROK Groep met bij goed functioneren de kans op overname door de klant;
  • Vakantiegeld van 8,33%;
  • Omdat je op basis van uitzenden aan de slag gaat, bouw je ook verlofrechten op. Denk hierbij aan vrije dagen en kort verzuim.


Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul uw e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Almere Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.