Assistent Accountant

Locatie

Almere

Gepubliceerd

24-07-2022

Naam organisatie

Rousch

Functie omschrijving

De rol van assistent accountant is bij dit kantoor net even anders. Voor deze rol zoeken wij een ervaren kracht die zonder enige problemen een jaarrekening in Audition kan maken voor internationale klanten met complexe structuren. Naarmate je meer inzicht krijgt in de klant, ga je hier dieper op de materie in en zal je gaandeweg nog meer kennis op door de begeleiding van collega’s op het gebied van IFRS, Dutch GAAP en German GAAP en kom je in contact met de klanten.

Bedrijfsprofiel

Bij dit kantoor tref je een groep van mensen die hun vak met plezier en passie uitvoeren. Door niet altijd de traditionele route te volgen, houden zij elkaar scherp en staat de aandacht voor vaktechniek structureel op de agenda. Als team staan zijn klaar voor een zeer brede klantenkring van regionaal, nationaal en internationaal actieve klanten. Binnen het kantoor heerst een sterk informele sfeer wat samen met de complexe opdrachten zorgt voor een prettige en tegelijk uitdagende werkomgeving.

Salarisindicatie

€ 2.500,- tot € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis met goede aanvullende voorwaarden waaronder pensioen, studieregeling en goede begeleiding.

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde Bachelor in de richting van Accountancy, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
  • Je kan zelfstandig jaarrekeningen samenstellen met behulp van Audition;
  • Je bent geïnteresseerd in vaktechniek en complexere structuren en je wilt je hier verder in ontwikkelen.
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Past dit en wil je meer weten over deze unieke functie? Neem snel contact met mij op!

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Almere Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.