Almere Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

Krosto techniek

Krosto techniek

Adres gegevens

Adres:Paul van Vlissingenstraat 4H
Postcode:1096BK
Stad:AMSTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31205800390

Over: Krosto techniek

Krosto is in 2004 opgericht door Erwin Krook en Jeroen van der Stokker. Toen hadden ze al meer dan 10 jaar ervaring in de technische detachering. Deze kennis is inmiddels aangevuld met die van een vijftal consultants. Allemaal hebben ze een technische achtergrond. Ze weten precies waarover ze praten. Om de markt nog beter te leren kennen, richt Krosto zich op een aantal technische deelgebieden, te weten:

•Machinebouw
•Installatietechniek
•Industrie

Ieder aandachtsgebied heeft zijn eigen consultants. Want naast kennis en een uitgebreid netwerk ligt de kracht van Krosto bij de mensen die er werken.

Gevarieerd netwerk
Krosto bemiddelt technisch geschoolde vakmensen op mbo- en hbo-niveau. Specialisten op het gebied van uitvoering, engineering, management en technische commercie. Onze klanten zijn zeer verschillend. We werken samen met de kleine winkel op de hoek tot aan grote, landelijk opererende partijen. Gelukkig is ons kandidatenbestand net zo gevarieerd, zodat we voor beide iets kunnen betekenen.

Vooruitgang
Technische vooruitgang krijgt bij Krosto een geheel andere lading. Bij ons draait het om vooruitgang in techniek. Verder komen. In je werk en als persoon. Dat is de combinatie waarin wij geloven. Krosto is gespecialiseerd in werving & selectie en detachering in de techniek. En heeft in deze markt een uitgebreid, landelijk netwerk opgebouwd. Zo helpen we tal van kandidaten en zo’n 200 opdrachtgevers vooruit, door winnende combinaties tot stand te brengen.

Een goed gesprek
Daar houden we van. We maken er tijd en ruimte voor. En, nog veel belangrijker, we geven gevolg aan de inhoud. Op een vergaande en niet alledaagse manier. Uiteenlopend van een studieregeling tot het behalen van het rijbewijs. Dat geeft onze betrokkenheid daadwerkelijk handen en voeten.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Together Abroad Mobile-IT Recruitment Eqeep Group Rentokil Initial ICT Career Fourtune Werving & Selectie NewMonday B.V. Liefhebber HR Capri Solutions telecomvacaturebank.nl
Almere Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.