Almere Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

Mployment4u

Mployment4u

Adres gegevens

Adres:Kingsfordweg 151
Postcode:1043 GR
Stad:AMSTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31204917771
Website:Mployment4u

Over: Mployment4u

Mployment4U richt zich op MBO+ HBO en WO vacatures en kandidaten. Wij werken voornamelijk voor MKB Bedrijven. Door de efficiënte werkwijze zijn wij in staat om de juiste man of vrouw op de vacature te plaatsen. Magic? Neen, passie, kennis en effectieve assessments zijn onze belangrijkste basis. Zoek je werk? Schrijf je in en maak nu een eigen account en zorg dat opdrachtgevers je direct kunnen vinden en je op de hoogte kunt blijven van onze vacatures. Registreren gaat gemakkelijk en duurt maximaal 10 minuten.

Over Mployment4U

Mployment4U heeftmeer dan 30 jaar ervaring in Assesments, Werving en Selectie en Flexdiensten. Mployment4U is gevestigd in Amsterdam.

Kandidaten
Wij gaan voor jou op zoek naar de baan die niet alleen bij je opleiding en werkervaring past, maar ook bij je persoonlijkheid en vaardigheden. Om dat te realiseren, maak je een Personality Check. Daaruit komt naar voren welk type persoon jij bent, in welke bedrijfscultuur jij het meest gelukkig bent, wat je motivatie is om te werken en wat jouw loyaal maakt aan een bedrijf. En uiteraard willen we je in een persoonlijk gesprek beter leren kennen.

Werkgevers
Wij zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats. Dat doen wij in een persoonlijk interview maar ook door elke kandidaat uitgebreid te screenen met de Personality Check. Daarnaast kunt u als werkgever bij ons een Management Check & Competentie Check maken. In deze module komt naar voren wat u van uw mensen verlangt maar ook of uw verwachting realistisch is. Wij koppelen uw gegevens aan die van de kandidaten om zo de best mogelijke match te maken.Wilt u weten of de mogelijke kandidaat voor uw (tijdelijke) functie al bij ons staat ingeschreven? Maak een account aan en zoek in onze bestanden. Als wij de geschikte kandidaat gevonden hebben, krijgt u van ons een overzichtelijk profiel. De belangrijkste persoonskenmerken en als de kandidaat dit wil een korte videopresentatie van hem of haar.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Liefhebber HR Franchise Result ISA | BEAR Management B.V. Nox People Accountancy Helder Recruitment Young Engineering SteadyRecruit Online-Jobboard STAAN Finance & Consultancy
Almere Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.