Almere Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

Liefhebber HR

Liefhebber HR

Adres gegevens

Adres:Fonteinlaan 7
Postcode:2012 JG
Stad:HAARLEM
Land:NL
Telefoon:+31235255566

Over: Liefhebber HR

LiefhebberHR verzorgt al vele jaren de Werving en Selectie voor commerciële, administratieve en management functies. Wij voorzien grote- en kleine organisaties van uitstekend commercieel personeel.
LiefhebberHR is deskundig, betrokken en doelgericht en dit maakt ons een succesvolle organisatie.

Werkterrein
De commerciële arbeidsmarkt is ons terrein door goed onderbouwde kennis en praktijkervaring die we steeds up-to-date houden. Wij kunnen moeiteloos het verschil illustreren tussen relatiebeheer of acquisitie.

Wij beheersen de kennis van verschillende visies op het sales proces. Hierdoor kunnen wij commerciële organisaties vanuit verschillende strategieën verder helpen.
Door een groot en solide netwerk in combinatie met creatieve zoektochten naar nieuwe geschikte kandidaten zijn wij in staat de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen. Wij proberen tijdens ons wervingsproces transparantie te bieden aan alle partijen op basis van wederzijds vertrouwen.
Duidelijkheid, helderheid en doortastendheid maken dat dit wervingsproces vlekkeloos verloopt. De beleving en professionaliteit waarmee wij dagelijks werken zorgt dat LiefhebberHR iedere keer weer de perfecte match maakt
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling ARTO Recruitment Breinstein Online-Jobboard Jobco Support
Almere Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.