Almere Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

TheTalentSource

TheTalentSource

In 2004 zette Dayanara Ilaria het bedrijf Time4Projects op. En vanaf september 2012 zet Dayanara de activiteiten van Time4Projects voort onder de naam TheTalentSource. Waarom deze naamsverandering?

“De naam TheTalentSource is ontstaan, omdat we met onze aanpak de plek willen zijn waar Talenten bij elkaar komen en onze Opdrachtgevers de échte Talenten kunnen vinden. Voor mensen die persoonlijke ontwikkeling inzetten om succesvol te zijn, privé en zakelijk. Ik ben er van overtuigd dat dit de mensen zijn die het verschil maken.”, aldus Dayanara.

Inspiratie, gedrevenheid en enthousiasme
Ik was na een mooie en inspirerende reis naar Ghana in 2004 geraakt door de levenshouding van de plaatselijke bevolking. De mensen daar vond ik positief, enthousiast, sociaal en vrolijk. Ghana is voor mij een plek waar mensen, ongeacht hoe moeilijk ze het hebben, genieten van ieder moment. Dit zette mij aan het denken. Ik was zo geïnspireerd door hun levenshouding dat ik me serieus afvroeg of ik op dat moment wel deed wat me gelukkig maakte. Ik wilde meer vrijheid, mezelf uitdagen en als mens groeien. Vol enthousiasme en overtuiging wist ik zeker dat ik een eigen bedrijf wilde opzetten en dat werd Time4Projects.

Score van 99,8% matchingsucces
Time4Projects heet vanaf september 2012 TheTalentSource. Zoals een persoon groeit, verandert ook een bedrijf. Ik begon als freelance marketing communicatie specialist met prachtige opdrachten bij mooie bedrijven. Ik merkte tijdens deze opdrachten dat ik het maken van een match tussen freelance Talenten en Opdrachtgevers enorm boeiend vind en er een talent voor heb. Met Time4Projects haalde ik een score van 99,8% matchingsucces! Vol trots werken we voor mooie bedrijven zoals American Express, Aruba Tourism Board, Indie, KPN, MoneYou, Philips, Pluspoint, Tata Steel, Sanoma, TBWA. Meer informatie vind je bij Opdrachtgevers.

Kwaliteit, balans en aandacht
Met TheTalentSource wil ik, samen met mijn team en Talenten, het verschil maken in de wereld van bemiddeling. We willen kwaliteit leveren, de juiste match voor Talenten en Opdrachtgevers maken en actief bijdragen tot persoonlijke ontwikkeling, want dit is wat mij betreft een sleutel voor succes in prive en zakelijk.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Automotive Nu Together Abroad Mobile-IT Recruitment Assistentematch Yource Group ISA | BEAR Management B.V. DocDoc Goldfish Recruitment
Almere Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.